VA RUGAM SA CITITI ACESTI TERMENI SI CONDITII CU ATENTIE INAINTE DE A UTILIZA WEBSITE-UL

1 PREZENTII TERMENI PENTRU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Termenii si conditiile prezente de utilizare (impreuna cu documentatia mentionata in acestia) constituie termenii si conditiile de utilizare pe baza carora dumneavoastra puteti accesa website-ul nostru („website-ul nostru”), ca vizitator sau ca utilizator inregistrat. Utilizarea website-ului nostru include, fara limitare, si accesarea, navigarea si inregistrarea/logarea pentru a utiliza website-ul.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare la accesarea website-ului, intrucat acestia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a website-ului. Prin accesarea website-ului nostru confirmati ca acceptati acesti termeni si conditii de utilizare si ca sunteti de acord cu respectarea acestora. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, aveti optiunea de a nu utiliza website-ul nostru.
Ne rezervam dreptul de a organiza concursuri online, fie in nume propriu, fie in numele unui partener. Conditiile aferente fiecarui concurs online vor fi reglementate separat, prin regulamentului concursului in cadrul caruia vor fi detaliate criteriile de eligibilitate si modalitatea de desfasurare a concursului.

2 ALTI TERMENI APLICABILI

Sunt de asemenea aplicabile pentru utilizarea website-ului nostru (i) politica de protectie a datelor cu caracter personal, ce se regaseste pe website-ul nostru la urmatoarea adresa: www.sodexobenefits.ro, prin care se detaliaza conditiile in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal, modul de obtinere a consimtamantului pentru aceasta procesare, precum si garantia protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal si (ii) politica privind cookies-urile ce se regaseste la urmatoarea adresa: http://ro.sodexo.com/roro/Despre-cookies.aspx.

3 INFORMATII DESPRE NOI

Acesta este un website operat de Sodexo Pass Romania S.R.L. Suntem o societate inregistrata in Romania, cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului J 40/9678/1998,
cod unic de inregistrare RO 11071295 si sediul social situat in str. Fabrica de Glucoza,nr. 5, Novo Park, cladirea G (cladire aerofina – G2 S+P), parter si nivel inferior, sector 2, 020331 Bucuresti. Acesti termeni si conditii se aplica si oricaror altor website-uri viitoare ce urmeaza sa fie operate de catre noi.

4 MODIFICAREA TERMENILOR

Putem revizui termenii si conditiile de utilizare, precum si orice alti termeni aplicabili in orice moment prin modificarea paginilor relevante.
Va rugam sa verificati paginile relevante pentru a lua cunostinta de orice modificari aduse termenilor si conditiilor de utilizare, intrucat respectivele modificari vi se vor aplica de la actualizarea prezentilor termeni si conditii.

5 MODIFICARI ALE WEBSITE-ULUI

Ne rezervam posibilitatea de a actualiza website-ul in orice moment si de a schimba continutul acestuia. Cu toate acestea, va rugam sa tineti cont de faptul ca website-ul
nostru poate fi neactualizat la momentul vizualizarii acestuia si nu avem nicio obligatie de a-l actualiza in timp real. Nu garantam ca website-ul nostru nu are nicio eroare si nici ca nu vor exista erori sau omisiuni in continutul sau.

6 ACCESAREA WEBSITE-ULUI NOSTRU

Website-ul nostru poate fi accesat in mod gratuit. Nu garantam faptul ca website-ul nostru si continutul sau vor fi accesibile inpermanenta, fara intreruperi. Putem suspenda, retrage, inceta sau modifica website-ul nostru in totalitate sau in parte fara a va aviza in prealabil in acest sens. Nu vom raspunde in situatia in care website-ul nostru nu poate fi accesat, indiferent de motivul imposibilitatii de accesare si indiferent de durata acestei imposibilitati. Dumneavoastra sunteti responsabil pentru a realiza toate actiunile necesare din punctul dumneavoastra de vedere pentru a accesa website-ul. Sunteti de asemenea responsabil de a va asigura ca toate persoanele care acceseaza website-ul nostru prin conexiunea dumneavoastra de internet cunosc si implementeaza acesti termeni si conditii de utilizare si orice alte conditii aplicabile.

7 CONTUL DUMNEAVOASTRA SI PAROLA ACESTUIA

Daca alegeti sau primiti un cod de identificare a utilizatorului, o parola sau orice alta informatie ce tine de procedurile de securitate ale website-ului nostru, trebuie sa considerati orice astfel de informatie ca fiind strict confidentiala si nu trebuie sa o furnizati niciunei terte persoane. Avem dreptul de a intrerupe utilizarea oricarui cod de utilizator sau oricarei parole, fie aleasa de dumneavoastra sau alocata de catre noi, in orice moment, daca, in opinia noastra, nu ati respectat dispozitiile acestor termeni si conditii de utilizare. In cazul in care cunoasteti sau suspectati ca oricine in afara de dumneavoastra va cunoaste codul de utilizator sau parola, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp prin email la info.ro@sodexo.com sau prin fax la 021 208 91 00.

8 DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Suntem detinatorii drepturilor de proprietate intelectuala cu privire la website-ul nostru, precum si cu privire la continutul acestuia, aceste drepturi fiind protejate de legislatia
nationala si internationala in vigoare. Statutul nostru de autori ai continutului website-ului nostru trebuie intotdeauna recunoscut.
Nu trebuie sa utilizati nicio parte din continutul website-ului nostru cu scopuri comerciale fara a obtine o licenta in acest sens de la noi. In cazul in care veti copia pe hartie sau in format electronic orice parte din website-ul nostru, drepturile dumneavoastra de a utiliza website-ul nostru vor inceta imediat si, in consecinta, va trebui sa returnati sau sa distrugeti orice copii ale continutului websiteului nostru.
De asemenea ne rezervam toate drepturile de a actiona caile legale pe care le avem la dispozitie in cazul oricarei incalcari a prezentilor termeni si conditii.

9 LIMITAREA RASPUNDERII

Continutul integral al website-ului nostru este livrat pe baza “ca disponibil”, “asa cum este” fara nicio garantie de niciun fel fie expresa, fie implicita, inclusiv, dar nelimitanduse
la, orice garantii de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratete si nonincalcare.Sodexo Pass Romania S.R.L. nu garanteaza acuratetea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui continut pus la dispozitie prin intermediul website-ului nostru. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricarei informatii inainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea website-ului nostru si a continutului disponibil pe website-ul nostru se fac pe raspunderea unica a utilizatorului. De asemenea, nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-servies sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul dumneavoastra, sistemul dumneavoastra IT, datele dumneavoastra ca urmare a utilizarii website-ului nostru sau a altor website-uri catre care exista link-uri in website-ul nostru.
Nu ne asumam nicio raspundere pentru continutul website-urilor ce au link-uri catre website-ul nostru. Astfel de link-uri nu trebuie interpretate ca o garantie din partea noastra cu privire la respectivele website-uri. Nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu rezultand din utilizarea respectivelor website-uri.

10 VIRUSI

Nu garantam ca website-ul nostru va fi securizat sau fara niciun virus. Sunteti responsabil pentru configurarea sistemului dumneavoastra IT, pentru programele de calculator si platforma necesara pentru accesul website-ului nostru si pentru folosirea propriului software anti-virus. Nu trebuie sa utilizati in mod defectuos website-ul nostru, introducand virusi, troiani, worms, bombe logistice sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la website-ul nostru, la server-ul pe care website-ul nostru este gazduit sau pe orice alt server, calculator sau baza de date conectat la website-ul nostru. Nu trebuie sa atacati prin atacuri de tip denial-ofservices sau distributed denial-of-services. Prin incalcarea acestei dispozitii, ati comite o infractiune conform legii romane. Vom raporta orice astfel de incalcare catre
autoritatile de investigare competente si vom coopera cu autoritati prin furnizarea identitatii dumneavoastra catre acestea. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dumneavoastra de a utiliza acest website inceteaza imediat.

11 LINK-URI CATRE WEBSITE-UL NOSTRU

Puteti trimite la pagina principala a website-ului nostru printr-un link, atat timp cat faceti acest lucru intr-un mod echitabil, care nu aduce atingere reputatiei noastre si care nu
profita de reputatia noastra in scopuri personale. Nu trebuie sa creati un link in asa fel incat sa sugerati in vreun fel orice forma de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastra atunci cand nu exista o astfel de situatie.
Nu trebuie sa stabiliti un link catre website-ul nostru in cadrul unui website ce nu va apartine.
Website-ul nostru nu poate fi copiat sub forma de frame pe niciun website. De asemenea, nu se poate crea un link catre alta pagina din website-ul nostru in afara de
pagina principala. Ne rezervam dreptul de a retrage dreptul la creare link catre website-ul nostru fara notificare prealabila. Daca doriti sa utilizati continut din website-ul nostru in afara de situatiile de mai sus, va rugam sa ne contactati prin email la info.ro@sodexo.com sau prin fax la 021 208 9100.

12 LINK-URI CATRE TERTE PERSOANE SI RESURSELE DIN WEBSITE-UL NOSTRU

Orice link-uri catre alte website-uri sau alte resurse furnizate de terte persoane, sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastra. Nu avem niciun control asupra continutului acelor website-uri sau resurselor respectivelor website-uri.

13 LEGEA APLICABILA

Pentru acesti termeni si conditii de utilizare, precum si orice aspecte referitoare la sau in legatura cu continutul lor, este aplicabila legea romana. Dumneavoastra sunteti de acord ca instantele competente in legatura cu orice aspect legat de acesti termeni si conditii sa fie instantele din Bucuresti, Romania.

14 MARCI

Toate numele de companii, marci inregistrate, marci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri si sigle sunt protejate de legea marcilor inregistrate. Nimic din continutul acestui website nu trebuie interpretat ca acordarea de licenta sau drept de utilizare a oricarei marci inregistrate prezentate pe acest site fara permisiunea scrisa din partea Sodexo Pass Romania S.R.L. sau a partilor terte ce pot detine respectivele marci.

15 CONTACT

Pentru a ne contacta va rugam sa ne trimiteti un email la info.ro@sodexo.com sau un fax la 021 208 91 00.
Va multumim pentru vizitarea website-ului nostru.

ANEXA PRIVIND

DOBANDIREA SI UTILIZAREA CARDURILOR SO SPECIAL

1 Conditii de participare la program

La acest program vor participa persoanele fizice identificate de catre Sodexo ca ocupand functii-cheie in cadrul partenerilor comerciali ai Sodexo, persoane care vor deveni membri ai programului Club So Special.

2 Acces in program

Accesul in program se face pe baza acordarii unui card de loializare de catre Sodexo anumitor persoane din companii care sunt clienti ai Sodexo.

3 Parteneri comerciali afiliati

Cardul de fidelitate obtinut de membrii programului Club So Special poate fi utilizat numai in cadrul partenerilor comerciali Parteneri Club So Special, asa cum sunt ei prezentati pe platforma online Club So Special.

4 Cardul de loializare

Cardul de loializare reprezinta suportul inmanat membrilor Club So Special. Acest card este destinat utilizarii exclusive a titularului, acesta nefiind transferabil unei terte persoane. Cardul nu are valoare comerciala si nu se emite contra cost.
Acest card nu este un card de plata sau de credit, sau vreun alt mijloc de plata. Emitentul si proprietarul acestui card este Sodexo, care isi asuma dreptul de a decide sistarea intregului program Club So Special prin notificare trimisa Partenerului Comercial cu 30 (treizeci) de zile calendaristice inainte de data la care incetarea urmeaza sa-si produca efectul. Cardul poate fi utilizat in conformitate cu aceste conditii. Posesorul cardului este rugat sa anunte imediat emitentul in cazul pierderii, furtului sau distrugerii acestuia.

5 Cardul trebuie protejat impotriva deteriorarii

In cazul deteriorarii din orice cauze, cardul de loializare poate fi inlocuit cu un nou card, in baza cererii titularului insotita de cardul deteriorat si datele de identificare ale
titularului, ce vor fi trimise pe adresa postala Sodexo.

Sodexo nu poate fi tinut sa raspunda in cazul utilizarii cardului de catre alte persoane decat cele inscrise pe Cardul de loializare.
Posesorii cardului sunt obligati sa anunte disparitia sau furtul cardului la urmatoarea adresa de e-mail sospecial.ro@sodexo.com.

Un nou card poate fi eliberat, dupa solicitarea anularii celui pierdut sau furat si depunerea unei declaratii privind pierderea/furtul, in care se vor mentiona datele de identificare ale titularului (nume, prenume, domiciliu, telefon, adresa de e-mail). Dupa depunerea solicitarii anularii cardului pierdut sau furat, a declaratiei si comunicarii datelor de identificare, posesorul are dreptul la un nou card, care se va emite in termen de maxim 15 zile lucratoare.

6 Conditii de validitate

Pentru a beneficia de cardul de loializare al programului Club So Special, persoana fizica trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

(a) Sa fie o persoana identificata de catre Sodexo ca ocupand functii-cheie/persoane de decizie in cadrul partenerilor comerciali ai Sodexo.

(b) Sodexo poate retrage cardul sau poate restrictiona accesul la platforma Club So Special acelor Membri posesori de card care nu mai indeplinesc conditia de la pct. a. Cardul poate fi folosit numai in spatiile Societatilor Partenere care au semnat Protocolul de Colaborare cu Sodexo, conform prezentilor termeni si conditii si asa cum sunt ele prezentate pe platforma online;

(c) Cardul va fi valabil atat timp cat Protocolul incheiat intre Societatea Partener si Sodexo este in vigoare, respectandu-se totodata termenul de valabilitate inscris pe card.

7 Servicii

Serviciile vor fi prestate de catre Societatea Partener in beneficiul Sodexo, dar realizate direct catre Membrii Clubului So Special. Partenerii Comerciali participanti la program vor fi mentionati pe site-ul www.sospecial.ro.

Membrii Clubului So Special nu au posibilitatea sa primeasca alte beneficii si nici sa ceara modificarea parametrilor serviciilor oferite.

8 Folosirea cardului de loializare

Cardul de loializare poate fi utilizat in spatiile stabilite cu Societatea Partener. La prezentarea acestui card, locatiile Societatii Partener vor oferi diferite oferte speciale,
discounturi, conditii preferentiale posesorilor cardului, in conformitate cu obiectul de activitate alSocietatilor Partenere si in conformitate cu Protocolul de colaborare Club So Special semnat intre Societatea Partener si Sodexo.

9 Taxe

Membrii Clubului So Special nu vor fi obligati la plata niciunei taxe de participare sau de iesire din program, astfel cum nici Societatea Partener a societatii Sodexo nu este obligata sa plateasca asemenea taxe.

10 Reguli generale

Membrii Club So Special vor fi de acord sa participe la actiuni publicitare ce insotesc sau rezulta in urma acestui program, fara alte obligatii sau plati din partea Sodexo. In scopul controlului identitatii persoanei care prezinta cardul de loializare Club So Special si care figureaza pe card, angajati Societatilor Partenere pot cere de la cel care prezinta cardul, cartea de identitate sau alt document care atesta identitatea acestuia (permis de conducere, pasaport, etc), respectiv reproducerea semnaturii. Regulamentul oficial de desfasurare al programului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Regulamentul poate fi consultat si pe site-ul www.sospecial.ro

11 Incetarea programului

Prezentul program Club So Special poate inceta prin vointa Sodexo, dar si in cazul aparitiei unui eveniment extern, imprevizibil si absolut invincibil si inevitabil, petrecut dupa afisarea prezentelor conditii si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile asumate, eveniment confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.